Hoppa till sidans innehåll

Information om klubben


Jönköpings Slalomklubb (JSLK)

JSLK är en tävlingsklubb för alpina skidåkare med målsättning att i sann klubbanda erbjuda medlemmarna en glädjefylld, kamratlig och utvecklande idrottsgemenskap. Vi vill bedriva verksamheten så att våra deltagare utvecklas positivt socialt, mentalt, fysiskt och sportsligt. JSLK satsar på bredd och har som målsättning att aktivt stötta barn- och ungdomar med tävlingsambitioner. Träningsverksamhet syftar till att ge medlemmarna möjlighet att utifrån sina individuella förutsättningar utvecklas till duktiga skidåkare. Den breda träningsverksamheten skapar förutsättningar för en framgångsrik tävlingsverksamhet.

Ideell klubb

Klubben drivs enbart med ideella krafter vilket innebär att alla måste hjälpas åt. Alla föräldrar till barn i träning är skyldiga att hjälpa till. Klubben bedriver träning av alpina utförsåkare och är inte att förväxla med traditionell skidskola. Slalom är en fantastiskt sport där hela familjen kan vara engagerad. En av de viktigaste faktorerna för en framgångsrik tävlingsklubb är att familjerna trivs och umgås i backen och ute på tävlingarna/träningslägren. Vår ideella verksamhet med ett trevligt klubbhus, egen backe och egna tävlingar brukar skapa ett otroligt engagemang hos både barnen/ungdomarna och föräldrarna. Backen sköter vi helt själva med allt från snöläggning och pistning till kiosk och uthyrning av utrustning!

Som medlem är du en del av framgångar, motgångar, glädjen och problemen. Det är bara tillsammans vi kan skapa en väl fungerande förening, har du förslag på förbättringar tveka inte att prata med vår ordförande. Ordförande kan inte alltid svara eller lösa problemet men har kunskap om olika personers ansvarsområden och kan slussa dig vidare i organisationen.

Organisation

Klubben är organiserad i olika arbetslag med avsikt att få en välfungerande verksamhet där vi fördelar arbetet i klubben. Arbetslagen är även en bra plattform för att involvera och skapa större delaktighet hos medlemmarna Utöver arbetslagen har vi en driftsektion som har ett ansvar för underhållet av backen. Speciellt under de perioder vi har snötillverkning behövs deltagande från ett stort antal medlemmar för att hjälpa till att spruta snö

Uppdaterad: 26 DEC 2014 11:58 Skribent: Anders Permeklev

text i anslagstavla

Postadress:
Jönköpings SLK - Skidor
Box 2104
55002 Jönköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info