Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Bemanning i backen V7

hneUxO_9--8u_Awkn_CM

Använd denna länk: Länk till schema för sportlovet

 

Det börjar äntligen dyka upp minusgrader i väderleksrapporterna. Vi har fortfarande kvar högar i backen men vi behöver ett par dagar med väderlek för att spruta snö så vi kan öppna. Vi hoppas och tror naturligtvis att vi kan få snö i backen till sportlovet, det gör också att vi behöver se över bemanningen!

För att barn och ungdomar (naturligtvis även alla andra också) som är i Jönköping ska kunna åka skidor på sportlovet behöver vi hjälpas åt att bemanna de olika stationerna. Vi vet att det är en tuff period där många är borta samtidigt som vi vill hålla backen öppen dagtid. Hjälp till genom att sätta upp dig på ett par pass, varför inte ta en sportlovsdag i backen med barnen. Fråga runt bland vänner och bekanta som kan tänka sig att hjälpa till. Speciellt välkomna är tidigare medlemmar och aktiva!

 

Vi kan anordna utbildningsdag för de som är nya i anläggningen veckan före sportlovet. Naturligtvis delar vi ut de som kan anläggningen på olika dagar så vi har personer som vet hur det fungerar på plats.

 

Tillsammans ska vi fylla veckan med goa och trevliga frivilliga personer som hjälper till att förgylla sportlovet för kommunens barn och ungdomar!

 

Använd denna länk: Länk till schema för sportlovet

Fyll i namn och telefonnummer på de pass du kan hjälpa till!

Jönköpings SLK - Skidor | Box 2104 55002 Jönköping | 036175531 |