Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

JSLK: Äntligen kommer kylan, för att inte förlora någon tid så tänkte vi starta upp med snösprutning måndag eftermiddag och köra nätterna framåt

ÄNTLIGEN!!! ....kommer kylan. För att inte förlora någon tid så tänkte vi starta upp med snösprutning måndag eftermiddag och köra nätterna framåt (om vädret tillåter) för att till kommande helg köra dygnet runt då det ska bli kyligare. Vi hjälps åt att skapa schemat genom att använda denna länk:  http://1drv.ms/1Nnifpo

Alla som går in via denna länk har rätt att redigera schemat. Förra året hade en del med iphone/ipad problem att uppdatera, använd då en annan webbläsare. Det ska finnas en knapp att trycka på där det står "redigera på hemsida" (eller något liknande), därefter kan man skriva upp sig på pass. Det finns ingen spara-knapp utan gå bara ur fältet du skrivit i.

Precis som tidigare måste vi alla hjälps åt, annars blir det inte någon skidåkning. Det finns en del jobbigare pass och vi behöver alla hjälpa till att fylla även dessa tider – det är inte meningen att några få personer ska köra dygnet runt eller ta alla ”mitt i natten”-pass.

Vi vill att man är två på varje pass, skulle olyckan vara framme så ska ingen bli liggandes i kylan en massa timmar utan hjälp, det blir även så mycket trevligare, och lättare för nya att lära sig hur det går till. Sätt upp er så fyller andra på passet, eller sätt upp er där det enbart finns ett namn.

Glöm inte bort att det finns trådlöst internet (10Mbit) så nu kan man jobba från klubbstugan mellan passen man tar för att kolla kanonerna. Ansluter man till Jslk_guest är det bar att öppna en webbläsare för att ansluta.

Ps. Ni som är nya, detta är ett utmärkt sätt att lära känna lite andra medlemmar, skriv gärna efter ert namn att ni är nybörjare.

 

Jönköpings SLK - Skidor | Box 2104 55002 Jönköping | 036175531 |