Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Klubbmästerskap 2016 och uppdaterat arbetsschema

Äntligen dags för årets stora event, den roligaste, och inte minst den mest prestigefulla tävlingen - klubbmästerskap 2016! Vi kör KM tisdag den 15:e mars och vi kommer att genomföra detta som en slalomtävling.

 

Arbetsschemat håller på att uppdateras för tre veckor till framöver, inte säkert att backen håller så länge, men inte heller någon omöjlighet! Vi håller på att diskutera med Friluftsfrämjandet så det kan bli ändringar under veckan – glöm inte att gå in på schemat en extra gång innan arbetslaget har sin vecka och kontroller vilka pass du har. I slutet är det alltid svårt att hålla koll på att det är rättvis fördelning (byten och annat finns inte alltid registrerat). Hör av er till ansvarig för arbetslaget om ni har synpunkter – byten sköter man som vanligt dock själv. 
Länk till schemat för arbetslagen: http://1drv.ms/1JkbKas

 

Klubbmästerskap: För att kunna snabba på starten vill vi att alla som kan anmäler sig via tävlingskalendern. Om det är någon som vill vara med men inte finns upplagda i tävlingskalendern skicka ett mail till This is a mailto link med namn och framförallt HELA personnumret. Är det fortfarande någon som inte lyckas anmäla sig den vägen så löser vi det innan tävlingen i klubbstugan vid bordet utanför kiosken.

Prel. gäller tiderna nedan, men ta en titt här på sidan för det kan hända att vi justerar någon tid. Som vanligt kommer prisutdelningen för KM att vara något senare, i samband med årsmötet.

Besiktning: 18:00 och första start 18:30, vi försöker ta med i beräkningen att de yngsta behöver komma hem först.

 

Det kommer att finnas korv och dricka, vi undersöker om vi även kan få fram lite hamburgare.

 

Jönköpings SLK - Skidor | Box 2104 55002 Jönköping | 036175531 |