Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Snösprutning

Vi fortsätter med spridning av information rörande snösprutning.

Gå in på Länk till schema snösprutning

 

Ni ska själva kunna sätta upp er på pass, har ni problem pröva att ladda om sidan alterntivt skicka sms/ring till Anders på 076-76 76 283 så hjälper jag er att lägga upp ert pass.

 

Närmast är det ett pass i natt 22-03 som inte är bemannat, vi har två som kan ta det med dessa har redan kört många timmar och har satt upp sig på flera pass - ska de verkigen behöva ta även detta? Är du ny så kan vi kombinera med en erfaren snösprutare (en av de tappra kan vara hemma en natt).

 

Vi har ett fåtal som satt upp sig på många pass, men det måste finnas många fler som är hemma och kan hjälpa till. För alla som har aktiva åkare ska man hjälpa till för övriga är det ett trevligt sätt att hjälpa till i klubben med det som är grunden till vår verksamhet - snö!!!

 

Länken ovan är prio 1, alla i klubben kan se vilka pass som är bamannade och vilka där vi alla behöver ta det där besvärliga passet och knö in i schemat trots att tjocka släkten är på besök. Vi har alla ett gemesnamt ansvar för vår verksamhet. Har ni problem att fylla i schemat tveka inte att ringa nummret ovan eller skicka ett mail till This is a mailto link. Bland de med aktiva åkare, och som inte är hemma, skicka gärna ett mail och meddela när ni är tillbaka så för jag in det på flik tre i schemat (eller lägg in det själva). 

 

/Anders Permeklev

Fixar med schemat för snösprutning

Jönköpings SLK - Skidor | Box 2104 55002 Jönköping | 036175531 |